Ravitoitude kokaraamat 2 - Tarkuseraamat
103
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-103,theme-hazel,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,content_with_no_min_height,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Ravitoitude kokaraamat 2

Toidud, mis tugevdavad organismi ja toovad tervise

Autor: Klaire Kolmann

Mitte kunagi pole inimese toidulaual olnud nii palju rafineeritud ja töödeldud toitu kui täna. Võrreldes varasema ajaga on meie toit kemikaalidest pungil ja toitainetelt vaesem, dramaatiliselt on muutunud nii meie toiduvalikud kui ka toidu kasvatamise, töötlemise ja säilitamise võtted.

Raamatust leiab üle 300 tervisliku toidu retsepti, sealhulgas suure valiku köögi- ja puuviljatoite, läätse- ja oaroogasid, lisaks gluteeni- ja laktoosivabasid toite ning tervistavate smuutide retsepte. Põhjus, miks paneme rõhku just taimetoidule, on lihtne: eestlased söövad väga suures koguses liha, unustades kiudainete, taimsete valkude ning vitamiinide ja mineraalainete tähtsuse. Retseptide koostamisel oleme lähtunud põhimõttest, et tervisliku toitumise võtmesõnaks on tasakaalustatud mitmekülgne toitumine.

Raamatu lõpust leiab ülevaate ka kõikidest vajalikest vitamiinidest ja mineraalainetest, nende peamistest allikatest ja toimemehhanismidest ning vaeguse tundemärkidest.

Soovime teile elamusi toiduvalmistamisel ning tervist, rõõmu ja elujõudu!

Formaat KK; Lehekülgi 320; Mõõtmed 210x150x25 mm